dimecres, 12 d’agost del 2015

Previsió nit del 12 al 13 d'agost especial llàgrimes de Sant Llorenç (Perseids)

Aquesta nit és la més esperada per a tota aquella gent que els i agrada molt l'astronomia,  ha arribat la nit del 12 al 13 d'agost i es podran veure el perseids fàcilment sempre i quant estiguis en un lloc on no hi hagi llum artificial (lluny de les ciutats).

Perseida entre núvols
Llàgrimes de Sant Llorenç fotografiades des de la platja de Castell (Palamós)
l'any passat Font:http://www.astroemporda.net/

A Palamós podria haver-hi algun núvol això no impedirà que no és vegin els perseids. Les temperatures no baixaran gaire és quedaran entre entre els 22/24 graus, hi haurà vent de garbí amb ratxes que poden assolir 32km/h.
A partir del vespre a la meitat sud hi haurà presència d'intervals de núvols baixos. A la resta del país el cel estarà poc ennuvolat en general, si bé a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran puntualment el cel molt ennuvolat al Pirineu i Prepirineu. A més, a partir del vespre augmentarà la nuvolositat amb l'arribada de núvols mitjans a l'oest del país i a la nit quedarà mig ennuvolat en aquest sector.

Vídeo explicatiu del temps meteocat






Si aconseguiu fer-ne fotografies, feu-nos-les arribar a través del nostre correu electrònic (noticiesmeteopalamos@gmail.com) o via les xarxes socials (Facebook i Twitter).

Article amb 4 consells per veure les llàgrimes de Sant Llorenç aquí


Departament de meeorologia MéteoPalamós.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada